Nemokamas pristatymas bet užsakymus
  • 0
  • €0

Bookends Tris-spurgos Formos Stalas Organizatorius Darbalaukio Knygos Savininko Mokyklos Raštinės reikmenys Biuro Reikmenys

€24.39 €8.78

  • Prieinamumas:Sandėlyje
  • Prekės kodas: w1250

Spalva :

Kiekis:

Apžvalga

Bookends Tris-spurgos Formos Stalas Organizatorius Darbalaukio Knygos Savininko Mokyklos Raštinės reikmenys Biuro Reikmenys

Kulka Taškų: 1.Patvari Medžiaga: Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, mūsų Knyga Baigiasi Dekoratyvinis nėra lengvai pažeisti ir gali būti naudojamas ilgą laiką.Jie turi lygų paviršių, kuris apsaugo jūsų knygų.

2.Stabilus ir Apsaugos: Mūsų Knyga Baigiasi Dekoratyvinis teikia paramą ir stabilumą.Jie gali būti tvirtai ant darbalaukio su savo tvirto metalinio pagrindo.Bazė turi daug anti-slip padas, kuris apsaugo nuo slydimo ir įbrėžimas.

3.Puiki Apdaila: Mūsų Knyga Baigiasi Dekoratyvinis yra elegantiškas ir gražus, pridedant jutiklinio kūrybiškumo į savo namų puošybai.Ir jos funkcija tris-spurgos dizainas.

4.Puiki Dovana: Mūsų Knyga Baigiasi Dekoratyvinis yra naudinga organizuoti savo knygas.Jie padaryti puiki dovana gimtadienius, šventes, ar bet kokiai progai jūsų draugai ir šeima.

5.Įvairias Programas: Mūsų Knyga Baigiasi Dekoratyvinis yra ne tik tinka romanų ir knygų, bet ir žurnalų, kucharskie, aplankai ir kiti daiktai.

Pareikšti elegancija ir organizacijos į savo erdvę su šie dekoratyviniai bookends.Sklandžiai liesti papildo bet kokio dekoro, o bazė yra didelis anti-slip pad išlaikyti savo knygų saugus.Unikalus trijų-spurgos dizainas yra tikrai įspūdį savo knygą-mylintis draugas ar išlaikyti savo aplankų vietą.

Specifikacija:

Pavadinimas: Knyga Baigiasi Dekoratyvinis

Medžiaga: buko mediena, metalas

Dydis: apie 17*16*3.6 cm/6.7*6.3*1.4 į

Produktų Sąrašas:

1 Komplektas * Knyga Baigiasi Dekoratyvinis

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm dydžio skirtumas.

Pastaba: zip kodas, pradedant 07,51,52,35,38 Ispanijoje yra atokioje vietovėje pašto kodą, kuris tik gali būti pristatomos iš Kinijos, prašome neperka užjūrio sandėlyje, pristatymo .

1. Apie Atsiliepimą:

1.1 Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

1.2 Atsiliepimai MUMS labai svarbi, Todėl prašome susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti geriausias paslaugas klientams.

1.3 neįmanoma išspręsti, jei mes ne(nereikia) apie juos žinoti!

2. Kokie metodai mokėjimo?

2.1 priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2.2 Pastaba: Kiti apie mokėjimo PER šią nuorodą: https://service.www.empido.lt/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

2.4. Jeigu jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

3. Aabout Pristatymas:

3.1 VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO),Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3.2 Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3.3 vaizdus, rodomus nėra faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

3.4 PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

3.5 Jei negavote jūsų siuntą per laiką,?susisiekite su mumis (iš karto).Mes bėgių kelio su laivybos kompanija kuo greičiau ir atsakymas jums.

3.6 Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

3.7 Pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

3.8 BR pirkėjas, prašome pateikti CPF ar CNPJ, ji bus jums geriau, kad jį gauti artimiausiu metu.ačiū

4. Grįžti ir Grąžinti:

4.1 turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti po to, kai jį gavo.Jei ūkyje, ji labiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.

4.2 IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

4.3 Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

4.4 Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakavimo visi komponentai, priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.empido.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4.5 Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Klientų atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Apie Gaminį

Metalo apdirbimas Leidžia Atveju, ID Tegus Pereiti Dirbti Kortelės Dangtelį Rankovėmis su Virvelę Personalo Darbuotojų Pažymėjimus Kortelės Turėtojas Kaklo Dirželis
Pardavimas

yra keletas spalvų skirtumas apie aukso kortelės dangtelį, jei jums rūpi, prašome užsisakyti kitą spalvą, ačiū.

Akrilo Rašiklio Laikiklis Ekranas Skaidraus Akrilo Parama Antakių Pieštuko Antakių Pieštuko Paramos Ir Makiažo Šepetėlių Laikymo Rašikliu, Pieštuku Ir Ark
Pardavimas

pakelti savo darbą su mūsų akrilo pieštuku stendas.paprastos struktūros ir lygaus paviršiaus ir kraštų sukurti sudėtingas atrodo išlaikant jūsų rašikliai organizavo ir paruoštas naudoti.šios pratybos paramos stovėti galite turėti visų rūšių rašikliai, todėl puikus papildymas bet menininko stalas. pavadinimas: pen stendas medžiaga: akrilas spalva:

Naujas 4 Kamerų Nuotolinio Valdymo Turėtojas Daugiafunkcį Darbalaukio Organizatorius Namų Įvairenybės Talpinimo Caddy Kanceliarinės Prekės Lentynos
Pardavimas

savybės: 4 kamerų dizainas gali turėti ką nors iš nuotolinis valdymas su pen. pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, patvarus, stiprus, dilimui, ilgas tarnavimo laikas, bekvapis. kamera turi viską iš nuotolinio valdymo pultas, mobilusis telefonas, raktai, rašikliai, makiažo šepetėliai, lūpų dažai, medvilnės tamponai, losjonai ir daugiau. daugiafunkcinis:

2 vnt Darbalaukio Akių Metalo Knygos reiškia
Pardavimas

visiškai naujas ir aukštos kokybės ootdty medžiaga: metalas spalva: juoda savybės: knygos turėtojas gali išlaikyti savo darbastalio organizuoja ir netvarką-nemokamai. akių surinkimo stalo reikmenys, kurie yra paprastas ir elegantiškas pramonės pažvelgti ir tvirtas metalo konstrukcijų. darbalaukio organizatoriaus vertikalus

Žymeklį Mielas Triušis Darbą Kortelės Įrašą Krūtinės Kortelės Studentams, Vardas, pavardė, Kortelės Turėtojas Slaugytoja Ženklelis Turėtojo TAPATYBĖS Kortelės Įrašus Ištraukiama Ženklelis Ritės
Pardavimas

spalva: kaip paveikslėlyje parodyta ženklelis įrašą medžiaga:akrilas dydis:apie 3,5 cm pakuotė:opp krepšys įtraukiamųjų ritės ilgis:70cm svoris:15g paketas apima:1pc ištraukiama ženklelis ritės prekės informacija 1.naujos prekės gali su kai kurių kvapas , rodo vietą oro 1~2 dienos prieš naudojant. 2.

Mielas Debesys Violetinė Stalas Kilimėlis Kawaii Didelis Žaidimų Pelės Mygtukai Dovana Žaidėjus Mergina Gražus Pilnas Stalas Pelės Mygtukai Pratęstas Kilimėlis
Pardavimas

【dydis】 stalo pelės kilimėlis priemonių 35.4 x 15,7 cm ( 900x400mm) ir funkcijų, 3mm, storis.jis yra pakankamai didelis, kad turėti pelės, žaidimų klaviatūra, ir kiti stalo elementai, išlaikant apsaugoti savo stalo visą laiką, ir daugiau erdvės manevruoti asmeniškai. 【lengvas tūptinės】mūsų mousepads taikomas superfine sklandžiai micro-audiniai tekstūros

Pagal Stalas Talpinimo Nematomas Stalčių Talpinimo Pasta Tipo Apdailos Lauke Studentų Miegamasis Darbalaukio Kūrybos Raštinės Langą
Pardavimas

savybės: 1. šį stalčių organizatorius yra pagaminti iš švino, klubų ir pp medžiagų, nekenkiančių aplinkai, saugus, bekvapis, patvarus.ji yra tvirta ir nusidėvėjimui atsparaus naudoti kasdien. 2. pagal stalčiuje saugojimas yra suprojektuoti su 3 atskirų laiko tarpsnių, kurių pertvaros yra reguliuojamas. 3. nematomas laikymo dėžutė yra pateiktas